Kuruçeşme Kapalı Pazarı Gün Sayıyor

İzmit Belediyesi kapalı pazar yerleri konusundaki çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Kapalı Pazar projelerini yakından takip eden...

İzmit Belediyesi kapalı pazar yerleri konusundaki çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Kapalı Pazar projelerini yakından takip eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kuruçeşme Kapalı Pazar Alanı’nda yapılan çalışmaları inceledi.

Çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Başkan Doğan, önümüzdeki kış vatandaşları daha modern bir pazar yerinde ağırlayacaklarını söyledi. Doğan “Kuruçeşme Mahallemiz nihayet kapalı pazar yerine kavuştu. Pazarımızın açılması için gün sayıyoruz. Büyük bir ihtimal 1-2 hafta içinde pazarımız açılışını yapacağız. İddia ediyorum Kocaeli’nin en güzel kapalı pazarı olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Kuruçeşme Kapalı Pazar Alanı hizmete girdiğinde Pazar günlerinde Kuruçeşme’de yaşanan kargaşanın biteceğini ve Kuruçeşme’nin rahatlayacağını dile getiren Başkan Doğan, “Vatandaşlarımız herşeyin en iyisine en güzeline layık. İçinde mescit, tuvalet, sosyal tesis olan bu pazarımız ile hem pazarcı esnafımız hem de halkımız rahatlayacak. Pazar Kuruçeşme’ye, İzmit’e hayırlı olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: