Kurumlararası Masa Tenisi Şampiyonu Belli Oldu

 Erzurum Valiliği öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlararası Masa Tenisi Müsabakaları sona erdi.

Erzurum Valiliği öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlararası Masa Tenisi Müsabakaları sona erdi. Masa Tenisi Ligi final müsabakaları, 12-13 Nisan'da Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. Ekim ayında başlayan lig de, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı şampiyonluğunu ilan etti. Son üç sezonu şampiyon olarak tamamlayan Emniyet Müdürlüğü ekibi müsabakalara çok iyi hazırlanarak üst üste üçüncü kez şampiyon oldu. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı kaptanı ve Emniyet Müdür Yardımcısı Kamil Ersin Ersoy, uzun süren lig de şampiyon oldukları için mutlu olduklarını söyledi. Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Süleyman Arısoy, Yakutiye ilçe müdürü Suat Yılmaz ve kurumların destekleri ile bu uzun lig maratonunu düzenlediklerini belirtti. Birinci olan Erzurum Emniyet Müdürlüğü, ikinci Türk Telekom Bölge Müdürlüğü ve üçüncü Atatürk Üniversitesi, 27 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenecek olan 12. Kurum ve Kuruluşlararası Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum'u temsil edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: