Kuşadalı Fenerbahçeliler Minikleri Sevindirdi

Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında 100 ihtiyaç sahibi çocuk giydirildi. Geçtiğimiz ay Kuşadası...

Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında 100 ihtiyaç sahibi çocuk giydirildi. Geçtiğimiz ay Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği tarafından ihtiyaç sahibi çocuklar için düzenlenen Hande Yener konserinden elde edilen gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Kuşadası Fenerbahçeliler Dernek lokalinde bir araya gelen 100 ihtiyaç sahibi çocuk konserde elde edilen gelirle baştan aşağı giydirildi. Kuşadası Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 100 öğrenci Kuşadası Fenerbahçeliler Dernek lokalindeki çocuk oyun salonunda gönüllerince bir gün geçirdi, dernek yöneticileri çocukları oyun salonunda karşılarken hep birlikte çocuklarla oyun oynayıp onlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Reklam
Reklam

Kuşadası Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Tibet Özer, “Ne mutludur ki böyle bir organizasyonla ihtiyaç sahibi çocuklarımızla bir araya geldik ve onlarla keyifli dakikalar geçirdik. Konserden elde ettiğimiz gelirle ayakkabıdan tişörte, pantolondan kabana kadar çocuklarımızın ihtiyacı olan kıyafetleri onlara hediye ettik. Çocuklarımıza yardımımız bununla sınırlı kalmayacak, onlara bundan sonra ihtiyaçları olan her şeyde yardımcı olmaya çalışacağız, çocuklarımız her zaman dernek lokalimizde bulunan çocuk oyun parkından ücretsiz yararlanabilecek, bu sosyal sorumluluk projesinde bizlere destek veren Kuşadası’ndaki Fenerbahçelilere ve Kuşadası halkına sonsuz teşekkürlerimizi yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım adına sunuyorum” dedi.

Organizasyonda yer alan Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkan da, "Kuşadası Fenerbahçeliler Derneğine başta Başkan Tibet Özer olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür etmek isterim, bu sosyal sorumluluk projesinin Fenerbahçe tarafından öncülük yapmış olması dileğiyle diğer taraftar dernekler ininde bu tür projelerde yer almasını dilerim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: