Kuşadası Belediyesi Kadınlara 15 Bin Adet Karanfil Dağıttı

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Kuşadası Belediyesi’nde başkan vekili olarak belediye meclisinin bayan üyesi...

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Kuşadası Belediyesi’nde başkan vekili olarak belediye meclisinin bayan üyesi Leziz Uyanık görev yaptı.

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Leziz Uyanık, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde tüm Kuşadalı kadınların bu önemli gününü kutlayarak, bir dizi ziyarette bulundu ve kadınlara karanfil dağıttı. Bu arada, kutlamalar kapsamında Kuşadası Belediyesi tarafından ev ev dolaşılarak Kuşadalı kadınlara 15 bin adet karanfil dağıtıldı.

Her yıl kamu kuruluşlarında, hastanelerde çalışan, huzurevinde kalan, çarşılarda, sokaklarda ve evlerde kırmızı karanfiller dağıtarak, kadınların bu önemli gününü kutlayan Kuşadası Belediyesi’nde bu yıl da gelenek gelenek bozulmadı. Kuşadası’nın kadın Belediye Başkan Vekili Leziz Uyanık beraberinde Kuşadalı kadınlarla birlikte ilk olarak Kuşadası Belediyesi’nde görev yapan kadın personel ile belediyeye işlem yapmak için gelen kadın vatandaşların kadınlar gününü kutladı ve tek tek karanfil dağıttı. Belediye binasından Huzurevine geçen Başkan Vekili Uyanık, burada yaşayan yaşlıların ve çalışan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp, karanfil dağıttı.

Reklam
Reklam

Gün boyu ve gece devam eden etkinlikler kapsamında Kuşadası Belediyesi tarafından ev ev doşalırak Kuşadası merkezi ile bağlı belde ve mahallelerde Kuşadalı kadınlara 15bin adet karanfil dağıtılırken, Kuşadası Belediye Başkan M. Esat Altungün yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

- 9 MART CUMARTESİ GÜNÜ KADINLAR ŞENLİĞİ VE PİKNİK

Kuşadası Belediyesi’nin Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği etkinlikler 9 Mart Cumartesi günü Çamlık yolundaki Şoförler Odası tesislerinde “Kadınlar Şenliği ve Piknik“ ile devam edecek. 10.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek şenlik ve piknikte yerel sanatçılar Özhan ve Erçin sahne alarak, ücretsiz konser verecek. Şenlik sırasında piknik yapılacak ve kadınlara özgü hediyeler dağıtılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: