Kuşadası Belediyesi Yönetiminden Kaymakam Ayhan'a Hoşgeldin Ziyareti

Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ve CHP'li belediye meclisi üyeleri, kısa bir sür önce ilçeye...

Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ve CHP'li belediye meclisi üyeleri, kısa bir sür önce ilçeye atanan Kaymakam Mustafa Ayhan’ı makamında ziyaret etti. Heyet, Ayhan’a hoşgeldin diyerek görevinde başarılar diledi.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette belediye meclis üyeleri, Başkan Altungün tarafından tanıtıldı. Ziyaretçileriyle tek tek ilgilenen, meslekleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Kaymakam Ayhan, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayhan, meclis üyelerinin Kuşadası’na hizmet söz konusu olduğunda birlik içinde ve uyumla çalışmasının önemine dikkat çekerek, bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda misafirlerine kapıya kadar eşlik eden Kaymakam Ayhan'la birlikte bina önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: