Kuşadası Belediyesinden Asfalt Seferberliği

Kuşadası Belediyesi, bozulan yollarda asfalt çalışmasını sürdürüyor. Kuşadası Belediyesi tarafından önce asfalt şantiyesi kuruldu, ardından...

Kuşadası Belediyesi, bozulan yollarda asfalt çalışmasını sürdürüyor. Kuşadası Belediyesi tarafından önce asfalt şantiyesi kuruldu, ardından asfalt hamlesi başlatıldı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Bayındırlık Amirliği tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında öncelikli olarak sürekli şikayet konusu olan bozuk yollar elden geçiriliyor ardından asfaltlanıyor. Atatürk Bulvarı’nda başlatılan asfalt çalışması ile önce Kaymakamlık önü ile Kısmet Otel kavşağı arasındaki sahil yolu ve şehir merkezindeki yollar asfaltlanıyor. Bu çalışmalara paralel olarak asfalt ve yol çalışmaları sırayla Ege Mahallesi ve tüm mahallelerde yürütülüyor. Bu arada yol kenarlarında düzenleme ve çiçeklendirme çalışmaları yapılıyor.

Reklam
Reklam

Kuşadası’nın hâla en büyük sorununun yol olduğunu açıklayan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “Göreve geldiğimizden beri geçen dönem yapılan yolun dört katı yol yaptık. Ama hâla en önemli sorunumuz yol. Bu konuda asfalt şantiyesini kurduk. Bundan sonra ihale süreçleriyle uğraşmıyoruz. Başlattığımız asfalt çalışmamız ile Kuşadası’nda ne bozuk ve onarılmamış ne de asfaltlanmamış yol kalmayacak. Bu çalışmalarımız ile artık Kuşadası’nda yol konusunu sorun olmaktan çıkarıyoruz“ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: