Kuşadası İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Aydın Kuşadası'nda, İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Kütüphane salonundaki toplantıda, resmî araç parkı koordinasyonsuzluğu...

Aydın Kuşadası'nda, İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Kütüphane salonundaki toplantıda, resmî araç parkı koordinasyonsuzluğu yaşandı. Toplantıya Kaymakam Mustafa Ayhan başkanlığında Belediye Başkanı Esat Altungün, İlçe Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Başkanı Fahrettin Çiçek, Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, KODER Başkanı Tacettin Özden, daire amirleri ve esnaflar katıldı.

Saat 09.00'da başlayan toplantı 4 saat sürdü. Toplantıda trafik, tanıtım, pazaryeri, yollar, arıtma, peyzaj ve dış cephe konuları ön plana çıktı. Başkan Altungün, arıtma tesisinin üç yılda tamamlanacağını, yolların ve peyzaj çalışmalarının bir hafta içinde başlanacığını, kalıcı pazaryeri temelininse bu yaz atılacağını söyledi. Ticaret Odası Başkanı Akdoğan'ın, 2012 yılında alınan kararlara istinaden ilçeye gemiyle gelen turistlerin, Efes gezisi dönüşünde liman yerine Barbaros ve İnönü bulvarlarına da bırakılması kararının bu yıl uygulanacağını duyurdu.

Reklam
Reklam

Bu arada toplantının yapıldığı kütüphanenin bulunduğu cadde araç trafiğine kapalı olmasına rağmen resmî araçların girerek park etmesi, esnafın tepkisini çekti. Şoförlere ricada bulunarak, arabaları sokaktan almalarını istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: