Kuşadası KOM ekipleri göz açtırmadı

Kuşadası KOM Grup Amirliği ile birlikte yapılan çalışmalarda 2750 kök kenevir ele geçirildi.

Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık Organize Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğümüz koordinesinde, Kuşadası KOM Grup Amirliği ile birlikte yapılan çalışmalarda 2750 kök kenevir ele geçirildi.

Konu ile ilgili T.E (33), S.E (38), A.E (28) isimli şahısların Kirazlı Sarızlar mevkiinde vadi içerisinde yüklü miktarda kenevir yetiştirdikleri, ekmiş oldukları kenevir bitkilerini hasat etmeye başlayarak uyuşturucu madde ticareti yaptıkları bilgileri alınmasının ardından ekipler tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan bilgilendirmede 1.Tarlada boyları 1 ile 2 Metre arasında değişen 800 kök, 2.Tarlada 1 ile 2 Metre arasında değişen 500 kök, 3.Tarlada 1 ile 2 Metre arasında değişen 400 kök, 4.Tarlada boyları 1 ile 2 Metre arasında değişen 400 kök kenevir bitkisinin dikili olduğu görülerek toplamda 2750 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş ve T.E (33), S.E (38), A.E (28) isimli şüpheliler yakalanmıştır” denildi.

Reklam
Reklam

Mücadele sürdürülecek

Yakalanan şüpheli şahıslar Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtilirken açıklamada “Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu madde satan şahıslara yönelik mücadelemiz etkin ve kararlı bir şekilde sürdürülecektir” ifadeleri kullanıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: