Kuşadası Kongre Merkezi Inşaatı Çalışmaları

Kuşadası Kongre Merkezi (KOMER) Genel Müdürü Cemil Baykal, çalışmaların son aşamaya geldiğini, merkezin 1 ay içerisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

Kuşadası Kongre Merkezi (KOMER) Genel Müdürü Cemil Baykal, çalışmaların son aşamaya geldiğini, merkezin 1 ay içerisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını belirtti.

Baykal, gazetecilere yaptığı açıklamada, merkezin Avrupa'nın en büyük kongre merkezi olduğunu belirtti.

KOMER Genel Müdürü Cemil Baykal, "Çalışmalar bitme aşamasında geldi. Bir yandan montaj, bir yandan da çevre düzenlemesi çalışmaları süratle devam ediyor. Ortaya tüm Kuşadası'nın gurur duyacağı önemli bir turizm yatırımı çıkıyor. Türk ekonomisi ve Türk turizmi için son derece önemli olan Kuşadası-Efes Kongre Merkezi'nin açılışı yaklaşık bir aylık bir süre içerisinde Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Baykal, projenin toplam maliyetinin 250 milyon TL'yi aştığını ifade etti.

Kuşadası Kongre Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Kuşadası Belediye Başkanı ve KOMER Başkan Yardımcısı M. Esat Altungün ise çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Altungün, "Çalışmalar bitme aşamasında geldi. Bir yandan montaj, bir yandan da çevre düzenlemesi çalışmaları süratle devam ediyor. Ortaya tüm Kuşadası'nın gurur duyacağı önemli bir turizm yatırımı çıkıyor" dedi.

Muhabir: İbrahim Uzun

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz