Kuşadası Özel Naci Akdoğan Koleji 20 Yaşında

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV) bünyesinde eğitim hizmeti veren Özel Naci Akdoğan Koleji, 20....

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV) bünyesinde eğitim hizmeti veren Özel Naci Akdoğan Koleji, 20. yaşını düzenlenen etkinlikle kutladı. Vakıf ve okul yönetiminin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı gece renkli görüntülere sahne oldu.

Özel Naci Akdoğan Koleji’nin 20. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemeğin açılışında konuşan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, ilçenin birden fazla özel eğitim kurumuna ihtiyacı olduğunu belirterek, okulun yapımı için arsasını bağışlayan ve vakfın kurulmasına öncülük eden Üzeyir Naci Akdoğan’ı rahmetle andıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Aköz ise vakfın kuruluş süreci ve okulun faaliyete geçmesi ile ilgili kuruluşundan itibaren emeği geçenlere teşekkür ederek, okulun eğitim kalitesinin daha da üst seviyelere çıkarılabilmesi için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından okulda 20 yıldır çalışan İsmail Demir’e teşekkür plaketi verildi. Vakıf ve okul yönetiminin yanı sıra öğretmenler ve davetlilerin katıldığı gece renkli görüntülere sahne oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: