Kuşadası Ticaret Odası Personeli Stres Ve Öfke Yönetimi Eğitimi Aldı

Kuşadası Ticaret Odası personeli, eğitmen Psikolog Besim Ogelman’dan Stres ve Öfke Yönetimi eğitimi aldı.Eğitim, Kuşadası...

Kuşadası Ticaret Odası personeli, eğitmen Psikolog Besim Ogelman’dan Stres ve Öfke Yönetimi eğitimi aldı.

Eğitim, Kuşadası Ticaret Odası’nın üyelerine ve personeline yönelik düzenlediği eğitimler kapsamında gerçekleşti. İnsan davranışından, kronik stres kaynaklarına, stresin evrimsel öneminden, rahatlama uygulamalarına, öfke nedir ve nedenleri nelerdir sorularından, öfkenin kontrol edilmesine kadar çağımızın en güncel konularından birisi olan stres ve öfke hakkında alınan eğitim, oldukça verimli geçti.

Reklam
Reklam

Psikolog Besim Ogelman’ın Kuşadası Ticaret Odası eğitim salonunda verdiği eğitimin sonunda uygulamalı olarak gevşeme egzersizleri yapan, stres ve öfkeyi kontrol altına alma teknikleri konusunda bilgilendirilen Kuşadası Ticaret Odası personeli, bu tarz eğitimlerin iş ve sosyal hayatta çok önemli olduğunu vurguladı.

HEDEF ÜYELERE DAHA İYİ HİZMET VERMEK

Her fırsatta eğitimi desteklediğini belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, personele ve üyelere yönelik eğitimlerin devam edeceğini belirtti ve eğitim konularının dikkatle seçildiğini, personelin aldığı eğitimlerin gelişim ve üyelere daha iyi hizmet vermeyi hedeflediğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: