Kuşadası Ticaret Odasında Yeni Dönem

Kuşadası Ticaret Odasında yönetim kurulu, disiplin kurulu, TOBB delege seçimleri ve meclis başkanlığı seçimleri gerçekleştirildi.

Kuşadası Ticaret Odasında yönetim kurulu, disiplin kurulu, TOBB delege seçimleri ve meclis başkanlığı seçimleri gerçekleştirildi.

Tek listenin çıktığı yönetim kuruluna Serdar Akdoğan, Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, İrfan Yiğit, Seydi Yıkılmaz, Suat Özdemir, Vedat Ali Talmaç, Müslüm Yıldırım, Macit Demiroğlu seçildi.

Disiplin kurulunda Bülent Bakyaz, Cem Arslan, Haydar Erbay, Melih Canbaz, Süleyman Ceyhan, Ahmet Susam, TOBB genel kurulu delegeliğinde ise Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Murat Boranalp, Tolga Erdem, Macit Demiroğlu yer aldı.

Reklam
Reklam

Üyeler, meclis başkanlığı görevine Mahmut Öztaş'ı, başkan yardımcılıklarına Gürhan Hurda ve Tolga Erdem'i, katipliğe ise Faik Alp'i seçti.

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, bu dönemde Yönetim Kurulu toplantılarının daha geniş katılımla yapılmasını istediklerini belirtti.

Muhabir: Eşber Okayer / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: