Kuşadası’na Kış Geri Geldi

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde günlerdir devam eden yalancı bahar, sağanak yağmurla sona erdi. Günlerdir devam eden...

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde günlerdir devam eden yalancı bahar, sağanak yağmurla sona erdi. Günlerdir devam eden güneşli ve sıcak hava, bugün öğleden sonra yerini kışa bıraktı.

Günlerdir olduğu gibi dolup taşan sahil şeridi, saat 15.00 civarında aniden başlayan yağmurla boşaldı. Trafiği durma noktasına getiren sağanak yağışa hazırlıksız yakalananlar, dolmuş duraklarına ve bulabildikleri çatı altlarına sığındı. Çarşamba günleri kurulan Tekstil Pazarı'ndaki esnaflar da tezgahlarını topladı. Sağanak yağış, çıkış saatine rastladığı öğrencileri de zor durumda bıraktı. Meteoroloji, ilçede sağanak yağmurun yarında etkili olmasının beklendiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: