Kuşadası'na Modern Hastane

Aydın’ın Kuşadası ilçesine Gazibeğendi mevkiinde üç ay önce temeli atılan hastanenin inşaatı hızla devam ediyor....

Aydın’ın Kuşadası ilçesine Gazibeğendi mevkiinde üç ay önce temeli atılan hastanenin inşaatı hızla devam ediyor.

Gazibeğendi mevkiinde 60 yataklı olarak hizmet vermeye çalışan Devlet Hastanesi'nin yan tarafında üç ay önce temeli atılan hastanenin inşaatı devam ediyor. Devlet Hastanesi'nin inşaatını gezen Başhekim Dr. Gökhan Afacan inşaat hakkında bilgi aldı.

Gazibeğendi mevkiinde muhteşem körfez manzaralı hastanede 60 kişilik konferans salonu,41 poliklınık ve 200 yatak kapasitesi olacak. Hasta odaları birer kişilik olurken, her hastanın refakatcısı içinde kanepeler olacak.

Reklam
Reklam

Devlet Hastanesi muhteşem deniz manzarasının yanı sıra sosyal faaliyet alanları, yaşam alanları ilçede bölgede örnek hastane olması hedefleniyor.Üç Ay önce temeli atılan hastanenin hedeflenen süreden daha önce biterek önümüzdeki yıl hizmet vermesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: