Kuşadası'nda 41 Kaçak Yakalandı

Latif SANSÜR/KUŞADASI Kuşadası Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri bu sabah, Kuşadası Körfezi'nde, içinde 41 kaçağın bulunduğu bir lastik bota müdahale etti.

Latif SANSÜR/KUŞADASI Kuşadası Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri bu sabah, Kuşadası Körfezi'nde, içinde 41 kaçağın bulunduğu bir lastik bota müdahale etti. Yasa dışı yollarla Yunan adalarında geçmeye çalışan ve batmak üzere olduğu belirtilen bottaki; 15 Eritre, 4 Gana, 2 Gine, 1 Kamerun, 1 Kenya, 14 Kongo,1 Mozambik, 1 Uganda, 1 Fildişi, 1 Ütopya uyruklu olmak üzere 7'si kadın ve 1'i kız çocuğu toplam 41 kaçak yakalandı. Karaya getirilen kaçaklar işlemlerinin ardından emniyete teslim edildi. Kaçaklar daha sonra sınır dışı edilmek üzere Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: