Kuşadası’nda Art Arda Deprem

Aydın’ın Kuşadası ilçesi ve Kuşadası Körfezi beşik gibi sallanıyor. İki ayrı noktada, bugün değişik saatlerde...

Aydın’ın Kuşadası ilçesi ve Kuşadası Körfezi beşik gibi sallanıyor. İki ayrı noktada, bugün değişik saatlerde en küçüğü 1,6 en büyüğü ise 3,5 şiddetinde olan 30 deprem meydana geldi.

İlçe, ilk olarak, sabaha karşı saat 02.27’de 1.8 büyüklüğündeki depremi hissetti. Bu depremin ardından ilçe onlarca sarsıntı daha yaşadı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü
Ulusal Deprem İzleme Merkezi verilerine göre, Kuşadası’nda da hissedilen ve Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen son deprem gece saat 21.52’de 1.7 şiddetinde yaşandı.

Reklam
Reklam

Beşik gibi sallanan ilçede meydana gelen depremler nedeniyle iki kişi panik atak şikayetiyle Kuşadası Devlet Hastanesi’ne başvurduğu, bunun dışında bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: