Kuşadası’nda Balıkçılar Meydanı Örnek Olacak

Yeniden düzenlenen Balıkçılar meydanında esnafın uyacağı kurallar açıklandı. Esnafa tebligatta bulunularak, 5 maddeden oluşan kurallarla...

Yeniden düzenlenen Balıkçılar meydanında esnafın uyacağı kurallar açıklandı. Esnafa tebligatta bulunularak, 5 maddeden oluşan kurallarla ilgili çalışmaların 1 Ocak 2013 tarihine kadar tamamlanması istendi.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Balıkçılar Meydanı’nın yeni düzenlemenin ardından büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Genel olarak yaptığımız düzenlemenin ardından tente ve işgaliye konusunda tüm esnafımızın uyması amacıyla kararlar aldık. Tüm esnafımıza tebliğ ettiğimiz bu çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması gerekiyor. Balıkçılar Meydanı her yönüyle örnek olacak“ dedi.

Reklam
Reklam

Balıkçılar Meydanı için alınan kararlar ise şöyle sıralandı: "Balıkçılar Meydanı girişinden itibaren meydana cephesi olan tüm işyerleri sabit pergule, sabit tente, naylon ve branda malzemesi ile yapılmış tüm imalatlarını sökecek, yerine belediye meclisi ve estetik kurul kararı ile belirlenen, açılır, kapanır tente yapılacak. Uygulamalardaki renkler yine belediye meclis kararında belirtildiği gibi tenteler krem, diğer malzemeler beyaz olacak. Tabelalarda belediye tarafından belirlenmiş olan renk ve ebatlarda olacak, eski tabelalar sökülecek. Fiyat tabelaları yerine ayaklı menü uygulamasına gidilecek ve ayaklı menüler işgaliye alanı içine konulacak. Buzdolapları da ayaklı menü uygulamasında olduğu gibi işgaliye alanı sınırları dışına taşmayacak. Masa konulan bölgeler, diğer caddelerde olduğu gibi krom ve cam seperatörlerle sınırlandırılacak. Balıkçılar Meydanı’nda şemsiye kullanımı kesinlikle yasaktır"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: