Kuşadası'nda Düzenlenen 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Kuşadası Ticaret Odası'nın, Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliğiyle düzenlediği 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler belirlendi.

Kuşadası Ticaret Odası'nın, Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliğiyle düzenlediği 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler belirlendi.

Kuşadası Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, binin üzerinde eserin gönderildiği yarışmada, jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda yarışmaya Denizli'den katılan Mehmet Çakır birinci oldu.

Yarışmada, İstanbul'dan Emrah Uygun ikinciliği, Aydın'dan Nadire Günday üçüncülüğü elde ederken, Berkay Mutlu, İsmail Arzu Açıkel ve Fatih Balkan adlı yarışmacılarda eserleriyle mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Jüri, bu eserlerle birlikte toplam 50 fotoğrafı da yarışmanın ödül törenin yapılacağı 12 Kasım'da açılacak sergiyle izlenime sunulmaya değer gördü.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu yıl ikinci kez ve ulusal çapta düzenledikleri fotoğraf yarışmasına, Türkiye'nin dört bir yanından ve beklenenden fazla katılım olmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, bunun gelenekselleştirmeyi düşündükleri yarışma açısından umut vaat edici olduğunu belirtti.

Muhabir: İbrahim Uzun

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: