Kuşadası’nda Eğlence Dolu Dizgin

Türk turizminin ilk başladığı yerlerden Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı sayesinde otellerde yüzde...

Türk turizminin ilk başladığı yerlerden Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı sayesinde otellerde yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldı. Global kriz ve birçok ülkedeki karışıklığa rağmen Kuşadası’nda turizmcilerin yüzü gülüyor. Özelikle Avrupalıların yoğun olarak tercih ettiği Kuşadası Vista Hill Otel’de eğlence dolu dizgin devam ediyor. Vista hill Otel’de yediden yetmişe her yaşa hitap eden animasyon gösterileri ile Türkiye’deki tatile ayrı bir renk katıyor.

Doğal güzelliğinin yanında masmavi denizi ve Mavi Bayraklı sahili ile yerli ve yabancı turistlere Türk Misafirperverliğini en iyi şekilde göstermeye çalıştıklarını belirten Kuşadası Vista Hill Otel Müdürü Caner Uluevli, “Kurum olarak koşulsuz müşteri memnuniyeti en önemli prensibimiz. Bize göre insan hayatında başarının en önemli unsurlarından biri de iyi dinlenebilmektir. Bu kapsamda koskoca bir yılın yorgunluğunu atmak üzere tesislerimize gelen her konuğumuz bizim için çok özel oluyor. Bu kapsamda ister emekli ister çalışan, ister çocuk ister genç herkese hitap eden çok özel programlarımızla tüm misafirlerimizi mutlu etmeye çalışıyoruz. Kuşadası’ndan veya ülkemizden mutlu bir şekilde ayrılan her konuk ise bizler için en büyük mutluluk kaynağı oluyor” dedi.

Reklam
Reklam

Kuşadası’na bir yakının tavsiyesi üzerine geldiğini ve çok mutlu günler geçirdiğini belirten İngiliz Kendra Louise, “Gerçekten dedikleri kadar güzelmiş. Bir haftalık tatilimi Vista Hill’de geçirmeye karar vermiştim. Kuşadası’ndaki Türk Misafirperverliğini ve bu muhteşem doğa ve denizi görünce çok isabetli bir karar verdiğimi gördüm” diyerek gördüğü ilgi ve hizmet kalitesine teşekkür 3etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: