Kuşadası'nda Gıda Güvenliği Ve Hijyen Konulu Konferans

Kuşadası Ticaret Odası, "Gıda Güvenliği ve Hijyen" konulu konferansta sektör temsilcilerini biraraya getirdi.

Kuşadası Ticaret Odası, "Gıda Güvenliği ve Hijyen" konulu konferansta sektör temsilcilerini biraraya getirdi.

Toplantıda, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekimler Öznur Kaan ve Yücel Kayhan, katılımcıları gıda güvenliği ve hijyen konusunda bilgilendirdi.

Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, toplantıda yaptığı konuşmada, insan sağlığını yakından ilgilendiren bu konuda denetimlere çok önem verdiklerini ve bu kadar hassas olan konuyla ilgili bilgilendirme toplantılarına sektörden çok daha fazla katılım olması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kuşadası İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Göçmen de yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi ve yeni düzenlemelerin, belirtilen hususlara dikkat etmeyenler için ağır yaptırımlar öngördüğünü hatırlattı.

Muhabir: İbrahim Uzun/Senem Yazıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: