Kuşadası’nda Kenan Doğulu’ndan Müzik Ziyafeti

Kuşadası’nda konser veren Kenan Doğulu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Jade Cabaret’te sahne alan ünlü...

Kuşadası’nda konser veren Kenan Doğulu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Jade Cabaret’te sahne alan ünlü sanatçı, kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına yaklaşık üç saat boyunca müzik ziyafeti sundu.

Bonus Kart ve Jade Cabaret tarafından düzenlenen konsere; ünlü sanatçı Meltem Cumbul ile iki bine yakın Kenan Doğulu hayranı katıldı. Yoğun ilgi gören konserde sevilen parçaların yanı sıra yeni albümü “Aşka Türlü Şeyler”den çeşitli şarkılarını seslendiren başarılı sanatçının sahne performansı parmak ısırttı. Yaklaşık üç saat süren konserde yaptığı dans şovları ile beğeni toplayan Kenan Doğulu’ya şarkılarında sık sık hayranları da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz