Kuşadası’nda sahte bandrollü tütün operasyonu

Kuşadası Polisi’nin gerçekleştirdiği operasyonda sahte bandrollü tütün ele geçilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Grup Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde bir aracı durdurdu.

Kuşadası Polisi’nin gerçekleştirdiği operasyonda sahte bandrollü tütün ele geçilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Grup Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde bir aracı durdurdu. Araç içerisinde yapılan aramada toplamda 169 paket sahte bandrollü kıyılmış kaçak tütün ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 29 yaşındaki A. Ö.A. isimli şüpheli gözaltına alınarak, soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz