Kuşadası'nda şüpheli paket paniği

AYDIN (İHA) - Kuşadası'nda bir banka şubesi ile otelin arasındaki boş alana bırakılan şüpheli paket, paniğe neden oldu. Paket, polisin aldığı yoğun önlemlerinin ardından Bomba İmha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı.

Kuşadası'nda büyük korkuya yol açan şüpheli paket paniği, ilçenin en yoğun ana arterlerinden biri olan Adnan Menderes Bulvarı'nda yaşandı. Andan Menderes Bulvarı'ndaki Garanti Bankası Kuşadası merkez şubesi ile Rıfat Arın Sokak'ta bulunan Pamuk Palas Oteli'nin arasında kalan boşluktaki kaldırıma bırakılan sahipsiz bir paketten şüphelenen çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek ile bomba uzmanı ekipler olay yerine geldi.

Reklam
Reklam

Özel donanımlı Bomba İmha uzmanı ekipler, alınan önlemlerin ardından Garanti Bankası ile Pamuk Palas otel arasına bırakılan pakette inceleme yaptı. İnceleme sonucunda çevrede büyük korku saçan paketten bomba çıkma ihtimali üzerine bomba imha uzmanları şüpheli paketi fünye ile patlatma kararı aldı. Fünye ile patlatılan paketin boş çıkması üzerine çevredekiler derin bir nefes aldı. Paketin kim veya kimler tarafından bırakıldığının tespiti için MOBESE kamera kayıtlarının da yardımıyla araştırma başlattı.