Kuşadası’nda Ticaret Odası Üyelerine Diksiyon Kursu

Kuşadası Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik düzenlediği ücretsiz eğitimler “Diksiyon ve Güzel Konuşma Eğitimi” ile başladı.Eğitim,...

Kuşadası Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik düzenlediği ücretsiz eğitimler “Diksiyon ve Güzel Konuşma Eğitimi” ile başladı.

Eğitim, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti. İletişim uzmanı eğitimci Nilgün Özkan’ın verdiği eğitime katılan oda üyeleri, konuşma tekniklerinden tonlamaya, telaffuzdan etkin konuşmaya, beden dilinden başarı taktiklerine kadar pek çok ana başlıkta ‘diksiyon ve güzel konuşma eğitimi’ aldı.

Tam gün süren eğitimin sonunda katılım belgesi alan oda üyeleri, eğitimden çok memnun kaldıklarını belirterek Kuşadası Ticaret Odası’nın bu tür organizasyonları daha fazla yapmasını istediklerini ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ise eğitimler ile ilgili yaptığı açıklamada, değişimi yakalamanın ön koşulunun eğitim olduğunu belirterek, her yıl sürdürdükleri ücretsiz eğitimlere üyelerin ilgisinin yoğun olduğunu söyledi. Akdoğan, üyelerin Kuşadası Ticaret Odası’nı arayarak bundan sonra da devam edecek olan eğitimlerle ilgili bilgi alabileceklerini belirtti.17 Ocak 2013 Perşembe günü Dr. Barbaros Kon’un vereceği “Vay be; dedirten müşteri memnuniyeti” konulu seminer ile devam edecek eğitimler nisan ayına kadar aralıksız sürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: