Kuşadası'nda yılbaşı gecesi yıldız yağacak

AYDIN (İHA) - Kuşadası'nda, turistik tesisler tüm hazırlıklarını tamamladı. Kuşadası'ndaki yıldızlı oteller hazırladıkları zengin mönülü balolar ve sahneye çıkacak ünlü isimlerle yılbaşına hazır.

Turizm sezonundaki hayal kırıklığının ardından yaklaşan kurban bayramı ve yeni yıl tatili öncesi yerli turistler yeniden umut oldu. Geçmişte iç turizmi ihmal eden turizmcilerin yüzünü, bu birleşik tatilde yerli turist güldürüyor. Çeşitli kampanyalar ile yerli turisti Kuşadası'na getirmeye çalışan turistik tesislerde bir çok ünlü sanatçı da bayram süresinde sahne alacak.

Reklam
Reklam

Haftalar öncesinden gazete reklamlarıyla büyük bir promosyona giren turistik tesisler bunun karşılığını alırken, Kuşadası'ndaki konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı. TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu(BYK) Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadası'ndaki otellerin ünlü sanatçılarla takviyeli proğramlarının büyük ilgi gördüğünü belirterek, doluluk oranlarının beklenenin de üzerine çıktığını söyledi.

Kuşadası'ndaki 3, 4 ve 5 yıldızlı oteller ile tatil köyleri, bayram tatili için son hazırlıklarını yapıyor. Fantasia, Onura, Pine Bay, Korumar, Sürmeli Efes, Tusan gibi 5 yıldızlı oteller ile Tatlıses Resort ve Charisma De Luxe gibi konaklama tesisleri tatil süresince ekstra programlar hazırladı. Bu arada, Kuşadası'nda eğlence sektörü de gözünü bayram ve yılbaşı tatiline dikti.

Kış sezonuyla az da olsa hareketlenen Barlar sokağı, Kaleiçi ve Akyar mevkiindeki eğlence yerleri de, Kurban bayramı ve yılbaşı tatili boyunca yerli turistler için çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. Öte yandan, birlikte kutlanacak Kurban Bayramı ve Yılbaşı tatili sırasında Kuşadası'nda tam anlamıyla yıldız yağmuru yaşanacak. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yılbaşında kendisine ait Tatlıses Resort Otel'de sahne alacak. Kış sezonu nedeniyle kapalı olan ve halen tadilat çalışmaları süren otel, son hızla yılbaşına hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Bunun yanında Ebru Yaşar bayramın birinci günü, Asuman Krause ise yılbaşı gece Tusan Otel'de sahne alacak ve hayranlarına unutulmaz bir tatil yaşatacak. Korumar Otel'de ise Bayramda Arto ve Yeliz Yeşilmen, yılbaşında da Hamiyet sahneye çıkacak. Sürmeli Efes Otel'de de yılbaşında Selami Şahin, Kaan ve Çağla, bayramın ikinci günü ise Ümit Sayın ve Niran Ünsal tatilcilerle buluşacak.