Kuşadası'nın en eski restoranı yandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Camiaatik mahallesi Güzelyalı sokaktaki Kuşadası tarihine tanıklık eden Mavi Köşk restoranı yandı.Kuşadası’nın...

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Camiaatik mahallesi Güzelyalı sokaktaki Kuşadası tarihine tanıklık eden Mavi Köşk restoranı yandı.
Kuşadası’nın eski restoranlarından olan ve Zerrin Akdoğan’ın sahibi olduğu mekan saat 20.00 sularında yanmaya başladı. Son yıllarda atıl durumda bulunan tarihi Mavi Köşk'e komşu evlerdeki vatandaşların itfaiyeye haber vermesi ile gelen ekiplerin yangını söndürme çalışmaları tarihi binayı kül olmaktan kurtaramadı.
İtfaiye ekipleri alevlerin çevredeki evlere sıçramaması için ek önlemler alınırken bölgede geniş güvenlik kordonu oluşturuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz