Kuşların kar üstündeki ekmek mücadelesi

Karla kaplı zeminde yiyecek arayışına giren kuşların imdadına vatandaşlar yetişti. Sığırcık, güvercin ve serçelerin vatandaşların...

Karla kaplı zeminde yiyecek arayışına giren kuşların imdadına vatandaşlar yetişti. Sığırcık, güvercin ve serçelerin vatandaşların attığı simit parçalarından yemesi ilginç kareler oluşturdu.

Kayseri’de geçtiğimiz pazar günü başlayan ve dün etkisini arttıran kar yağışı, bugün ise yerini parçalı bulutlu bir havaya bıraktı. Yağışın durması soğuk havanın da gelmesine neden oldu. Karla kaplı zeminler buz tutarken binaların saçaklarında buz kütleleri oluştu. Beyaz örtü özellikle kuşların ekmek mücadelesini zorlaştırdı.

Reklam
Reklam

Seyyid Burhanettin Caddesi üzerindeki kale surları altındaki ağaçları mesken tutan kuşların imdadına vatandaşlar yetişti. Çoğunluğunu serçelerin oluşturduğu güvercin ve sığırcık kuşları vatandaşların attığı simit parçalarını yiyerek karınlarını doyurdu. Kuşların beyaz örtü üzerindeki ekmek mücadelesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz