Kusursuz bronzluk için altın değerinde öneriler

Bu yaz bitmeden kusursuz bir bronzluğa sahip olmak istiyorsanız bu öneriler fazlasıyla işinize yarayabilir…

Her yaz geldiğinde hemen hemen herkesin hayali çikolata gibi vücudunun her yerinin eşit miktarda harika bir şekilde bronzlaşmasıdır. Ama bu hayali gerçekleştiren çok ama çok nadirdir.

Sizde kusursuz bronzluğun teninizdeki parıltılı yansıması ile yazın keyfini çıkarmak istiyorsanız işte size altın değerinde öneriler…

• Kusursuz bronzluk için ille de tatile gidip saatlerce ve günlerce güneşin altında çevrile çevrile kendinizi heba etmek değil artık. Otobronz sayesinde artık dilediğiniz her an bronz olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Reklam
Reklam

• Ama kusursuz bir bronzluğun altın temeli pürüzsüz ve bakımlı bir ciltten geçiyor. Tüm vücudunuza uygulayacağınız sağlıklı peeling sayesinde cildinizi bronzlaştırmaya hazırlayabilirsiniz.

• Otobronz ürünleri vücut ve yüz olarak ayrılıyor. Önce vücudunuz için olan otobronz kremi ile başlayın ve bronzlaştırıcı kremi uygularken aşağıdan yukarı doğru gitmeniz işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

• Yaz günlerinde hem gündüz hem de gece davetleri çok olur. Aniden gelen bir davete dekolte kıyafet giymeniz gerekirken teninizin beyazlığından şikayet etmeye başlamayın. Pratik ve uygulaması son derece hızlı olan otobronzlaştırıcılar sayesinde tatile gidenle gitmeyen arasında hiçbir fark olmuyor.

• Otobronzlaştırıcı kullanırken bronz teninizi daha uzun süre korumak ve uygulamayı doğru bir şekilde gerçekleştirebilmek için bronzlaştırıcı pudra veya jellerden kullanmalısınız.

Etkisi uzun süren ve günlerdir tatil yapmış mı diye arkanızdan konuşulmasına hazır mısınız?