Kütahya AFAD Müdürü Ahmet Ali Artun Dumlupınar’ı ziyaret etti

Kütahya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ahmet Ali Artun, Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu’nu makamında ziyaret etti.Kaymakam Abbasoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ’’İlçemizde meydana gelebilecek her türlü afetten sonra gerçekleştirilecek müdahale çalışmalarının etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi, bu çerçevede bir afet sonrasında yerine getirilmesi gereken çalışmalar ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlar arasındaki görev, yetki ve sorumluluklarına dair konuları ele alarak fikir alışverişinde bulunduk.Her türlü afet ve acil durum için hızlı, etkili ve kapsamlı bir müdahale organizasyonu oluşturan Türkiye, Afet Müdahale Planıyla daha kısa zamanda, daha geniş alanda, daha çok hayat kurtaracaktır.

Kütahya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ahmet Ali Artun, Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Kaymakam Abbasoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ’’İlçemizde meydana gelebilecek her türlü afetten sonra gerçekleştirilecek müdahale çalışmalarının etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi, bu çerçevede bir afet sonrasında yerine getirilmesi gereken çalışmalar ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlar arasındaki görev, yetki ve sorumluluklarına dair konuları ele alarak fikir alışverişinde bulunduk.Her türlü afet ve acil durum için hızlı, etkili ve kapsamlı bir müdahale organizasyonu oluşturan Türkiye, Afet Müdahale Planıyla daha kısa zamanda, daha geniş alanda, daha çok hayat kurtaracaktır. Nazik ziyaretlerinden dolayı İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Artun ve kurum personellerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
Daha sonra kurum ve daire amirleriyle yapılan toplantıda, kurumlar arası koordineyi sağlayarak, yönetim alanında sıkıntı yaşamadan vatandaşların işlerinin en kısa sürede çözüme kavuşturmanın önemini ele alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz