Kütahya Belediyesi 50 geçici işçi alacak

Kütahya Belediyesi'ne, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 5 ay çalıştırılmak üzere 50 geçici işçi alınacak....

Kütahya Belediyesi'ne, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 5 ay çalıştırılmak üzere 50 geçici işçi alınacak.

Kütahya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile yürütülen proje çerçevesinde belediye bünyesinde 5 aylığına 50 işçi istihdam edilecek.

Başvuracak adayların, İŞKUR'a kayıtlı, 18 yaşını tamamlamış, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında daha önce 8 aydan az çalışmış olmaması, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almaması ve sosyal güvencesi bulunmaması, kamu haklarından mahrum olmaması, görevine engel olacak akıl sağlığı, ortopedik ve bulaşıcı hastalığı bulunmaması, sabıka sicil kaydı bulunmaması, merkez ilçe veya köylerinde ikamet etmesi gibi özellikleri taşıması gerekiyor. Çalışanlara İŞKUR tarafından asgari ücret ödenecek ve sigortaları yatırılacak.

Reklam
Reklam

Başvurular, adayların nüfus cüzdanı fotokopisiyle Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nde 7 Mart günü mesai bitimine kadar kabul edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz