Kütahya Bir Kişi Evinin Girişinde Öldürüldü

Kütahya'da bir kişi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce apartmanın girişinde silahla öldürüldü. Olay, Balıklı...

Kütahya'da bir kişi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce apartmanın girişinde silahla öldürüldü.

Olay, Balıklı Mahallesi Kara Sokak üzerinde meydana geldi. Silah sesini duyan apartman sakinleri camdan baktıklarında kimseyi göremedi. Bu esnada evinden dışarıya çıkan bir kişi yerde komşuları Mahmut Aydın'ın (52) kanlar içerisinde yerde yattığını görerek, 112 Acil Servis ile birlikte 155 Polis İmdat'ı aradı. Olay yerine gelen ekipler 4 kurşun ile ağır yaralanan 52 yaşındaki Mahmut Aydın'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Reklam
Reklam

KATİL ZANLISI APARTMAN İÇERİSİNDE Mİ?

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde yapılan incelemelerin ardından katil zanlısının apartman içinde olduğu kanısına vardı. Katil zanlısının silahından çıkan 4 adet boş mermi kovanının içeride olması şüpheli zanlının apartman içerisinde olduğu ihtimalini güçlendirdi.

EVİ GÖZETLEYENLER VARDI
Mahalle sakinlerinden bir kadın sabah 7'de işe gitmek üzere çıktığı ikametinden Aydın'ın oturduğu evin karşında siyah montlu, siyah bereli bir şahsın apartman girişini gözetlediğini, elinde bir gazeteyi okur gibi yaptığı bilgisini verdi.

Aydın'ın cenazesi cumhuriyet savcısının olay yerindeki ilk incelemelerinin ardından otopsisi yapılmak üzere Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi ek hizmet binası morguna gönderildi.
Görgü tanıkları, apartman girişinden siyah montlu, siyah bereli bir kişinin elindeki silahla hızla uzaklaştığını anlattı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kentin üç ayrı giriş ve çıkış noktalarında eşgal doğrultusunda arama çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: