Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen:

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’i makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkan Vekili...

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’i makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkan Vekili Ahmet Eldiven, İl Başkan Yardımcısı Ercan Mercan ve İl Yönetim Kurulu üyesi Metin Sert, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İl Başkan Vekili Ahmet Eldiven, hükümetin eğitim alanında Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir atılım gerçekleştirdiğini dile getirerek, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi ve kaliteli eğitim almalarını sağlamak için, diğer alanlarda olduğu gibi bu alanda da reform niteliğinde yatırımlar yapıldı. Gerek fiziki açıdan, gerek teknolojik donanım bakımından ve gerekse eğitim kalitesi adına milletimizin hak ettiği hizmeti vermeye çalışıyoruz. Kütahya’yı da bu yatırımlardan olabildiğince faydalandırmaya gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de, eğitimin bir milletin geleceği için en temel gelişme unsuru olduğunu belirterek, Kütahya’nın eğitim anlamında her yıl yapılan istatistiklerde daha üst sıralara yükselmesi ve sınavlardaki başarılarının artması için çalıştıklarını dile getirdi.

Esen, öğrencilerin yanı sıra, gerek bakanlık düzeyinde, gerekse il genelinde gerçekleştirilen çeşitli projeler vesilesiyle velileri de eğitimin içine katmaya çalıştıklarını vurguladı.

Son yıllarda yapılan yatırımlarla teknolojik sınıflar, fiziki yapı ve çağın gerektirdiği eğitim materyalleri anlamında öğrencilerin çok büyük imkanlara sahip olduklarını anlatan Müdür Esen, dünyadaki gelişmelerin Türkiye’de öğrencilere vakit geçmeden yansıtılmasının büyük bir nimet olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: