Kütahya Obm Personelinden Kızılay'a Destek

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) personeli, Kızılay Kan Toplama Merkezi'nin gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasına destek...

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) personeli, Kızılay Kan Toplama Merkezi'nin gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Kütahya Kızılay Kan Merkezine bağlı Gezici Kan Toplama Merkezi ekipleri, kan bağışında bulunmak isteyen personeli sağlık kontrolünden geçirdikten sonra sağlık sorunu bulunmayanlardan kan bağışlarını aldı.

Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, yaptığı açıklamada, "Gönüllü kan bağışının sosyal sorumluluk ve bir insanlık görevi olduğu bilinci ile hareket eden Orman Bölge Müdürlüğü, 3 ayda bir düzenlenen kampanyalara destek veriyor. Kan vermesinde engel olmayan her vatandaşın sağlıklı bir hayat adına belli aralıklarla kan vermesi gerektiğini bilen Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli, kanın her arandığında bulunabilmesi için kurum olarak üzerine düşeni yaparak, kan bağışında bulundu.Gönüllü kan bağışında bulunan personel, kan vererek acil kan ihtiyacı olan zor durumdaki kişilere umut kaynağı olacak olmanın mutluluğunu yaşadı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: