Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Ve İşletmeler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Gediz'de Başladı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ve İşletmeler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Gediz'de başladı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ve İşletmeler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Gediz'de başladı.

Gediz Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nde bu yıl geleneksel hale getirilmesi planlanan bölge ve işletmeler arası 2012 Sezonu Halı Saha Futbol Turnuvasının 24.04.2012 tarihinde Gediz'de başlamasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Turnuvanın Bölge Müdürlüğü ve 6 Orman İşletme Müdürlüğü arasında gerçekleştirileceğini belirten Gediz Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, 6 ayrı İşletme Müdürlüğünde görev yapan tüm kurum personelinin bu etkinlikle kendi aralarında birlik-beraberlik ve kaynaşma ortamı bulduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Turnuvanın sosyal ve sportif açıdan amacına ulaşmış olduğunu kaydeden İşletme Müdürü Dağdelen, "Turnuvanın açılış maçı Gediz Orman işletme Müdürlüğü ile Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü arasında gerçekleştirildi. Ev sahibi olan Gediz İşletmesi sahadan 8-5 galip ayrıldı. Turnuva maçına İşletme Müdürlüğü taraftarları ve spor severlerin katılımının yüksek olması bizleri çok sevindirdi. Maçtan sonra Ilıca Tesislerine gidilerek birlikte yemek yendi ve dostluklar oluşturuldu. Bir sonraki karşılaşmamız 27.04.2012 tarihinde Kütahya'da Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü ile yapılacak. Takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: