Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nde Kan Bağışı Kampanyası

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Müdürlük'ten yapılan yazılı açıklamada, teşkilatın ormancılık faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk içeren projeleriyle de dikkati çektiği bildirildi.

Kaynağı insan olan ve elde edilmesi için başka alternatifi olmayan kan için Türk Kızılayı tarafından etkin bir şekilde düzenlenen kampanyaların, güvenli ve gönüllü kan bağışlarıyla Türkiye'deki ihtiyacın yüzde 65'ini karşıladığı duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

Reklam
Reklam

"Türk Kızılayı Kütahya Kan Merkezi'nin kan bağışı kampanyasına Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün ilgisi yoğundu. Hayati önem arz eden kan bağışında bulunmanın her sağlıklı birey için bir insanlık görevi olduğu bilinciyle hareket eden Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli, kurum içinde açılan stantta kan bağışında bulundu. 'Verilecek bir ünite kan, belki de bir hayat demektir' diyen Bölge Müdürlüğü çalışanları, bunun aynı zamanda bir vatandaşlık görevi olduğunu dile getirdi. Türk Kızılayı'na destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Bölge Müdürü Kenan Eryiğit de gönüllülük esasına göre kan vermek isteyen personelden kan alındığını, vatandaşlara yönelik her konuda olduğu gibi kan bağışı kampanyasında da destek sağladıklarını, bunu bir vatandaşlık görevi olarak gördüklerini, ayrıca kan vermenin hem kanı veren için hem de kana ihtiyacı olan için sağlık anlamına geldiğini söyledi. Bilinçli ve sağlıklı her vatandaşın 6 ayda bir kan vermesi gerektiğini söyleyen Türk Kızılayı Kütahya Kan Merkezi yetkilileri, örnek davranıştan dolayı Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: