Kütahya Polisi 'uyuşturucu Tacirleri'ne Göz Açtırmıyor

Kütahya'da uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen 7 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kütahya'da uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen 7 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kütahya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 5 aydır yapmış oldukları çalışma neticesinde 7 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenledi. Esrar maddesi, uyuşturucu hap ve Bonzai adı verilen uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyonda H.T., Ö.A., Ç.A., C.U., S.D., Y.Y. ve R. G. İsimli şahıslar gözaltına alındı.

Gözaltına şahıslar polisteki ifadelerinin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Reklam
Reklam

Operasyonda yaklaşık 40 kişilik polis ekibinin görev aldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: