Kütahya Porselen'den Anneler Gününe Özel Fincan

Kütahya Porselen, Anneler Günü'ne özel fincan üretti.Mor ve pembe renklerin hakim olduğu tasarım, üzerindeki anne-çocuk...

Kütahya Porselen, Anneler Günü'ne özel fincan üretti.Mor ve pembe renklerin hakim olduğu tasarım, üzerindeki anne-çocuk figürüyle anlamlı bir birliktelik oluşturuyor. Fincanın formu ise çay ve kahvenin yanında küçük lezzetler tatmak isteyen anneler için kolaylık sağlayacağı belirtildi.

Üzerindeki yazıyla annelere duygu yüklü anlar yaşatacak olan fincan, ona her zaman sizi hatırlatacak detaylarla dolu bir ayrıcalık sunuyor.

Fincanın, Kütahya Porselen ürünlerinin yer aldığı Türkiye'nin dört bir yanındaki Corner Collection mağazalarını ve ulusal marketlerden temin edilebileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: