Kütahya Smmmo’dan Kutso’ya Ziyaret

Kütahya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) İl Başkanı Necmi Polat ve beraberindeki heyet...

Kütahya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) İl Başkanı Necmi Polat ve beraberindeki heyet Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette, güncel ekonomik veriler ile mükelleflerin yasal sorumlulukları hakkında bilgi paylaşıldı.

SMMM mesleğinin ticaret, sanayi, hizmet sektörü gibi geniş bir alanı kapsadığını söyleyen Başkan Necmi Polat, ziyaretlerle hem mesleklerinin önemini anlatmak, hem de iş dünyası vasıtasıyla mesleki sorunları duyurmak istediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Polat, mali analiz ve raporlamanın işletmeler açısından büyük önem taşıdığını belirterek, mükelleflerin meslek mensuplarından bilgi almasının, işletmelerin mali konularıyla ilgili doğru ve detaylı bilgileri kendilerine ulaştırmasının önemini vurguladı.

Necmi Polat ayrıca, KUTSO tarafından eğitim vakfı kurulduğuna dair haberleri kamuoyundan memnuniyetle öğrendiklerini belirterek, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’a tebriklerini sundu.

KUTSO’nun düzenlediği eğitim programları ile üyelere önemli katkılar sağladığını, bundan dolayı mükellefler adına memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Eğitim Vakfı’na, tüm kuruluşlardan destek beklediğini, KUTSO’da düzenlenen eğitim programlarına üyelerin yeterli ilgi ve katılım göstermesinin arzu edildiğini belirtti.

Güral, Kütahya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ile yapılacak çalışmalarda, KUTSO’nun gerekli yardıma hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: