Kütahya "Travel Turkey İzmir"de Tanıtıldı

İzmir'de 6-9 Aralık tarihleri arasında düzenlenen "Travel Turkey İzmir" Turizm Fuarı'nda Kütahya'nın tarihi, kültürel, sanatsal ve termal kaynakları stant kurularak

İzmir'de 6-9 Aralık tarihleri arasında düzenlenen "Travel Turkey İzmir" Turizm Fuarı'nda Kütahya'nın tarihi, kültürel, sanatsal ve termal kaynakları stant kurularak tanıtıldı.

Kütahya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Zafer Kalkınma Ajansı işbirliğinde gerçekleştirilen tanıtım fuarına Tavşanlı, Simav, Gediz ve Emet Belediye Başkanlıkları da katıldı.

Çavdarhisar ilçesi Kaymakamlığı'nında Azinoai Antik Kenti'nin tanıtımını yaptığı fuar süresinde Kütahya'nın termal kaplıcaları, çini sanatı, gümüş işlemeciliği, madenleri ve yöresel kıyafetleri ile 25 Kasım'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Uluslararası Zafer Havalimanı'nın tanıtımı da sağlandı.

Reklam
Reklam

Açıklamada, fuarın Kütahya standının birçok yerli ve yabancı firmalarca takip edildiği ve ilin tanıtımına büyük katkı sağladığı belirtildi.

Muhabir: Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: