Kütahya Ülkü Ocakları'ndan Otobüs Zammına Tepki

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, halk otobüslerine yapılan ulaşım zammını sert bir dille...

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, halk otobüslerine yapılan ulaşım zammını sert bir dille eleştirdi.Alıç, yaptığı açıklamada, zammın hem Kütahyalı dar gelirli vatandaşları, hem de kentte öğrenim gören öğrencileri zor durumda bıraktığını kaydetti.

Alıç, şöyle konuştu: "Kütahya geneline bakıldığı zaman çoğu ailenin asgari ücret ile geçinmektedir. Bu ailelerin dar gelir ile ayı çıkarma derdinde olurken hem kendileri için hemde öğrenci olan çocuklarının okula giderken kullandığı otobüs ücretlerine yapılan zammın iyice vatandaşlarımızın belini bükmüştür. Ayrıca üniversite eğitimi için memleketimize gelen öğrenciler, kampüslerinin şehir merkezi uzak olması dolayısıyla en az 2 defa otobüse binmektedir. Mevcut otobüs sisteminden memnun olunmayan ulaşım araçlarına yapılan zam derhal geri çekilmelidir."

Reklam
Reklam

Selçık Alıç, AK Parti'li belediyenin Kütahya'yı büyük kasaba görünümü haline getirdiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: