Kütahya Valisi Çiftçi, Çavdarhisar'daki Yürüyüş Yollarını İnceledi

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, İlçe Koordinasyon Toplantısı için gittiği Çavdarhisar ilçesinde yürüyüş yollarını gezerek, incelemelerde...

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, İlçe Koordinasyon Toplantısı için gittiği Çavdarhisar ilçesinde yürüyüş yollarını gezerek, incelemelerde bulundu.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Çavdarhisar ilçesinde yapacağı 11. İlçe Koordinasyon Toplantısı öncesi Kütahya ili Master Plan Çalıştayı içinde yer alan Çavdarhisar'daki yürüyüş yollarını inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Kütahya için hazırlanan Doğa Turizmi Master Plan taslağının tanıtımı ile uygulayıcı birimlerin bir bütünlük içinde plan kararları doğrultusunda önceliklerini belirlemeye yardımcı olmak ve farkındalık amacıyla hazırlanan Kütahya ili Master Plan Çalıştayı içinde yer alan Çavdarhisar'daki yürüyüş yollarını inceleyen Vali Çiftçi, inceleme gezisine katılan Çavdarhisar Kaymakamı Serhan Akyıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Akçay, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık'tan yollar hakkında ayrıntılı bilgiler edindi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: