Kütahya Valisi Çiftçi: "Doktorlarımıza Bir El Uzanırsa, Kendime Uzanmış Bilirim Ve Onun Da Hakkından Gelmek Için Elimizden Geleni Yaparız"

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Doktorlarımıza bir el uzanırsa, kendime uzanmış bilirim ve onun da hakkından gelmek için elimizden geleni yaparız"

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Doktorlarımıza bir el uzanırsa, kendime uzanmış bilirim ve onun da hakkından gelmek için elimizden geleni yaparız" dedi.

Çiftçi, bir restoranda, İl Sağlık Müdürü Dr. Kamil Türkmen ve ilde görevli bazı doktorların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, doktorların insanları çok iyi tanıdığını, insanlara yararlı olma düşüncesi içinde olduklarını söyledi.

Sağlık çalışanlarına şiddet eylemlerinin üzücü olduğunu belirten Çiftçi, şöyle konuştu:

"Doktorların hangi tür işler yaptıklarını ve hangi zorluklar yaşadıklarını ve insanlar için ne kadar fedakarlık yaptıklarını halka anlatmamız gerekiyor. Aynı aile içi iletişim projesinde yaptığımız gibi belki bunu bir kez daha insanlara anlatmalıyız. İnşallah bunu da projelendirelim. Gerekirse okullarımızda, camilerimizde bu fedakarlıkları anlatalım. Belki Kütahya için böyle bir şeye ihtiyaç yok. Ben yaklaşık 1,5 yıldır buradayım. Doktorlarla ilgili lokal sıkıntılar hariç hiçbir üzücü olay yok. Kütahya'da çalışan tüm doktorlarımız benim kardeşim, arkadaşımdır. Doktorlarımıza bir el uzanırsa, kendime uzanmış bilirim ve onun da hakkından gelmek için elimizden geleni yaparız. Adli olaylarda ve diğer olaylarda hepsini sonuna kadar takip ederiz. Sağlık Bakanlığımız bu konuyla ilgili avukatlık bürosu kurdu. Bakanlıktan da bu konu bizatihi takip edilecek. İlimizdeki bu güzelliğin, doktorlarımızın hizmetinin, hasta ve hasta yakınlarımızın da doktorlara sahip çıkma anlayışının devamını canı gönülden arzu ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: