Kütahya Valisi Çiftçi'den, Düzce Valisi Yılmaz'a Ziyaret

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Akçakoca'da bir otelde gerçekleşen ziyarette konuşan Kütahya Valsi Çiftçi, kendisinin de Düzceli olduğunu, Vali Yılmaz'ın daha önce Kütahya'ya gelerek kendisini ziyarette bulunduğunu ve bu ziyaretten sonra kendilerine söz verdikleri için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Düzce'ye her geldiğinde değişiklikler gördüğünü vurgulayan Çiftçi, "Düzce ve ilçelerine her geldiğimde muazzam değişiklikler görüyorum. Akçakoca'ya da 5 yıldızlı bir otel kazanılması bunun örnekleri arasındadır. Düzce'nin 2023 vizyonunda yürüyerek değil adeta koşarak ilerlemesinden bir Düzceli olarak keyif alıyorum. Kütahya içinde güzel örnekler teşkil ediyor "dedi.

Reklam
Reklam

Vali Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getirerek, "Valimize ve çalışma arkadaşlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduk" ifadesini kullandı.

Akçakoca'nın turizm acısından, Düzce'nin ise spor turizm açısından 2023 vizyonunda emin adımlarla gittiğini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray ve Beşiktaş da Düzce'ye yatırım yapmayı hedefliyor. Kurugöl'de Beşiktaş'ın talebi var o süreç devam ediyor. Galatasaray'da Gölyaka Kardüz'de 400 kişilik sağlık ünitesi ve spor lisesi yapmayı hedefliyor. Bunlar Düzce'nin gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır."

Konuşmalarının ardından Vali Yılmaz ve Çiftçi oteli gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Muhabir: Soner Şen / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: