Kütahya'da 2 bin 500 kişi kapasiteli spor salonu yapılacak

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'da 2 bin 500 kişi kapasiteli spor salonu inşa edileceğini bildirdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'da 2 bin 500 kişi kapasiteli spor salonu inşa edileceğini bildirdi.

Kinay, yaptığı yazılı açıklamada, 2 bin 500 kişilik spor salonu yapımı için Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüştüğünü belirtti.

Kılıç'ın, kentte yapımı düşünülen 500 kişilik antrenman sahası projesi yerine 2 bin 500 kişilik spor salonu inşa edileceğini söylediğini duyuran Kinay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bakanımız, 'Kütahya'nın AK Parti'ye verdiği yüzde 65 oy ve anayasa reformuna verdiği yüzde 75 'evet' desteğinin karşılığını ancak böyle ödeyebiliriz' dedi. Kütahya'nın değerine değer katacak bu yeni yatırımın özellikle gençlerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca Gençlik Merkezi inşaatı da bu yıl ihale edilecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: