Kütahya'da Asayiş

Altıntaş ve Hisarcık ilçelerinde 2 kadının, eşleri tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Altıntaş ve Hisarcık ilçelerinde 2 kadının, eşleri tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Altıntaş ilçesine bağlı Yenikaraağaç köyünde, S.U'nun kayınvalidesiyle tartıştığını öğrenen kocası V.U'nun, onun boğazını sıkıp tokat atarak darbettiği iddia edildi. S.U, Altıntaş Devlet Hastanesi'nde tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi, jandarma tarafından gözaltına alınan V.U. ise savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hisarcık ilçesine bağlı Karbasan beldesinde ise Ü.K'nin, ruhi bunalım sonucu evinin bazı pencerelerindeki camları kırdığı, karısı R.K'yi yumrukla darbettiği öne sürüldü. Kadın, sağlık ekiplerince tedavi edildi ve Ü.K'ye savcılık talimatıyla bir ay evden uzaklaştırma cezası verildi.

Reklam
Reklam

-23 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Kütahya'da bir akaryakıt istasyonunda 23 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda bir akaryakıt istasyonunun tankerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, tankerdeki akaryakıtın kaçak olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan işletme sahibi, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Tankerdeki akaryakıt ise İl Özel İdaresi ekiplerine teslim edildi.

-Yangın söndürme ekip binasından hırsızlık iddiası

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait yangın gözetleme kulesinden çeşitli malzemelerin çalındığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Okçu Mahallesi Çamlıca mevkisindeki Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme ekip binasına kapıyı zorlayarak giren kişi veya kişiler, çamaşır makinesi, buzdolabı, ütü, yangın battaniyesi ve yangın maskesini çalarak kaçtı.

Jandarma, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Muhabir: Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: