Kütahya'da 'ben Okuyorum, Ya Siz?' Projesi

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Ben okuyorum, ya siz?' isimli proje kapsamında öğrenci...

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Ben okuyorum, ya siz?' isimli proje kapsamında öğrenci velileri ödüllendirildi.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, "Temel amacı; okulların velilerin, mahallenin ve çevrenin hizmetine açılması, öğrenciler ve yetişkinler için birer 'hayat boyu öğrenme merkezi' ve eğlenme ve dinlenme aktivitelerine imkan veren 'yaşayan güvenli alanlar' haline dönüştürülmesi amacıyla gerçekleştirilen 'okullar hayat olsun' projesi kapsamında, İlimiz Merkez Yenidoğan İlkokulu'nda 'ben okuyorum, ya siz?' adlı proje hayata geçirilmişti. Proje kapsamında 25 bin 837 sayfadan oluşan 953 kitap okunmuştur. Projede birinciliği Hüsna Uslu isimli öğrenci velimiz elde etmiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Esen, öğrenci velilerimize okuma alışkanlığının kazandırılması konusunda büyük bir farkındalığın yaratıldığını belirterek, velilerin göstermiş oldukları katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Birinci Nüsna Uslu ve dereceye giren öğrenci velilerin ödülleri Müdür Coşkun Esen tarafından takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz