Kütahya'da 'birlikte Başaralım' Projesi

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Birlikte Başaralım' projesine katılan 15 okuldaki yaklaşık bin öğrenci velisi,...

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Birlikte Başaralım' projesine katılan 15 okuldaki yaklaşık bin öğrenci velisi, 'Çocuklara Söz Geçirme Sanatı' kitabından sınava tabi tutuldu.

Sınav öncesi bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, projeye velilerin gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.

Sınavda velilere 25 soru sorulduğunu kaydeden Müdür Esen, "15 okulundan bine yakın velimiz kitap okuma yarışmasına katıldı. Toplumun her kesimine okuma alışkanlığını yayma ve okuma alışkanlığıyla ilgili mesajını verme şansı buluyoruz. Bu projeyi yürüten tüm okullarımıza yöneticilerimize öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.Veliler sınava katılarak bize cesaret verdi. Bundan böyle daha çok projeyle okuma alışkanlığına kazandırmaya yönelik etkinlikleri yapacağız'' ifadelerini kulandı.

Reklam
Reklam

Öğrenci velileri de, çocuklarının yaşadıkları sınav stresini anlamak için etkinliğe katıldıkları ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz