Kütahya'da Fenerbahçeli Taraftarların Coşkusu

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Lazio ile 1 - 1 berabere kalan Fenerbahçe'nin...

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Lazio ile 1 - 1 berabere kalan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması ile Kütahya'da Fenerbahçeli taraftarlar sevinçlerini sokaklarda kutladı.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçının ardından Bin'i aşkın Fenerbahçe taraftarı sevinçlerini Zafer Meydanında sergilediler.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında tur atlayarak yarı finale çıkması ile Kütahya'da Fenerbahçeli taraftarlar sokaklarda sevinçlerini sergiledi.

Atatürk, Menderes, Abrurrahman Karaa, Fatih Sultan Mehmet bulvarlaında Bin'i aşkın Fenerbahçeli taraftarlar caddelerde sevinç gösterisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Zafer Meydanı'nda toplanan taraftarlardan biri kentin simgesini taşıyan vazoda soğuk havaya aldırmadan suyun içine girip vazonun içerisinde Fenerbahçe bayrağı açtı. Caddelerde slogan atan ve marşlar söyleyen taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: