Kütahya’da Gençlik Haftası Coşkusu

Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü “Gençlik Haftası” kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinliklere...

Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü “Gençlik Haftası” kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinliklere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Zafer meydanında düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikler halk oyunu gösterileri ile başladı. Etkinliklerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor ve oyun parkurları kurdu. Kurulan parkurda çocuklar gönüllerince eğlenirken gençler de spor parkurlarında çeşitli spor branşlarını tanıma fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

Etkinliklere katılanlar, kullanılan afiş ve broşürlerle spor yapmaları konusunda uyarılan etkinliklerde Kütahya’da bulunan Spor Liseleri ve Güzel Sanatalar Liseleri sergi açtı. Kütahya Motosiklet Kulübü de etkinliklerde broşürler dağıtarak motosiklet sürücülerine yönelik uyarılarda bulundu.

Zafer Meydanında düzenlenen etkinliklerin 19 Mayıs gününe kadar devam edeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: