Kütahya'da Mantardan Zehirlenme Şüphesi

Kütahya'nın Emet ilçesinde yaşayan ve pazardan satın aldığı mantarları pişirip yedikten sonra fenalaşan eczacı, zehirlenme tanısı konularak, hayati tehlikesi bulunduğu

Kütahya'nın Emet ilçesinde yaşayan ve pazardan satın aldığı mantarları pişirip yedikten sonra fenalaşan eczacı, zehirlenme tanısı konularak, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Ankara'da tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Emet'teki evinde yalnız yaşayan eczacı Ömer Şahin Kınık (32), ilçe pazarından satın aldığı mantarları pişirip yedikten sonra rahatsızlanarak, Emet Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Burada bir süre gözlem altında tutulan ve zehirlenme belirtileri görülen Kınık, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Karaciğer ve böbreklerinde ciddi sorunlar tespit edilen Kınık, buradan da Ankara'daki Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildi.

Reklam
Reklam

Yediği mantardan zehirlendiğinden şüphelenilen Kınık'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: